Τρίτη , Αύγουστος 21 2018
News :
Home / CatMag / News & Events / «Ο παράδεισος των γατών» στο «Helexpo Maroussi» με δωρεάν είσοδο!

«Ο παράδεισος των γατών» στο «Helexpo Maroussi» με δωρεάν είσοδο!

«Ο παράδεισος των γατών» στο «All About Cats 2017»

6 και 7 Μαΐου στο «Helexpo Maroussi» με δωρεάν είσοδο

23 ομιλίες και παρουσιάσεις φυλών γάτας – Εκατοντάδες αδέσποτες γατούλες που αναμένουν το νέο τους κηδεμόνα στις «Ημέρες Υιοθεσίας» – Δεκάδες δραστηριότητες που θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να μάθουν  – Εκατοντάδες δώρα για τους επισκέπτες, καινοτόμα προϊόντα, συμβουλές διατροφής και περιποίησης – Κατασκευές παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στο απόλυτο φεστιβάλ για γάτες, το «All About Cats 2017»

Με σύνθημα «Love Living with Cats», το «All About Cats 2017», ένα μοναδικό ζωοφιλικό και πολιτιστικό γεγονός, επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, στο «Helexpo Maroussi» στις 6 και 7 Μαΐου, με δωρεάν είσοδο.

Για δύο ημέρες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία: να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους προκειμένου να επιτύχουν την πολυπόθητη ευζωία των γατών τους, να υιοθετήσουν μια αδέσποτη γατούλα και να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα, να παίξουν και να διασκεδάσουν στις δεκάδες δραστηριότητες για παιδιά, που έχουμε προετοιμάσει, εντάσσοντας τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο της ζωοφιλίας, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών, που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και να κερδίσουν πολλά δώρα, να ανακαλύψουν νέες υπηρεσίες, να λάβουν συμβουλές διατροφής και περιποίησης και να συμμετάσχουν στην κατασκευή παιχνιδιών περνώντας ανέμελες στιγμές με πολύ κέφι και επίκεντρο την γάτα.

Ειδικοί και άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην βελτίωση των συνθηκών της ζωοφιλίας στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους, τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους για να σας εισαγάγουν στον μαγικό κόσμο της γάτας …ράτσας και ταράτσας.

Μέσα από ένα σύνολο ξεχωριστών εκδηλώσεων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωοφιλίας, οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα μπορέσουν να συμβάλλουν στον στόχο του φεστιβάλ, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της αγαπημένης μας γάτας.

Παράλληλα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν 23 διαδραστικές ομιλίες και παρουσιάσεις γατών και να συζητήσουν με μερικούς από τους πλέον αξιόλογους ανθρώπους του ζωοφιλικού χώρου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο που θα στηθεί στο «Helexpo Maroussi» ειδικοί θα επιλύσουν τις απορίες που έχετε για την γάτα.

Θέματα για την διατροφή, την ψυχολογία, τις εναλλακτικές θεραπείες, την εκπαίδευση, τις σχέσεις της γάτας με άλλα κατοικίδια, όπως ο σκύλος, την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζεται μια ηλικιωμένη γάτα, ακόμη και ιστορικά θέματα, που αφορούν την εξημέρωση της γάτας θα παρουσιαστούν στο αμφιθέατρο του «All About Cats 2017» σε διαδραστικές συζητήσεις, που μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς υποβάλλοντας τις ερωτήσεις σας.

Το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών θα αναρτηθεί στο site www.allaboutcats.gr

Επιπρόσθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις πλέον ασυνήθιστες φυλές γάτας. Από την αυτοκρατορική, άτριχη «Sphynx» στην αγέρωχη, μαλλιαρή «Main Coon» και από την «Ιερή

About CatWay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *