Τρίτη , Αύγουστος 21 2018
News :
Home / CatMag / CatPaper / Θυμάστε αυτήν την φωτογραφία; Η γάτα που προοριζόταν να γίνει γεύμα στην Κίνα σώθηκε τελευταία στιγμή!

Θυμάστε αυτήν την φωτογραφία; Η γάτα που προοριζόταν να γίνει γεύμα στην Κίνα σώθηκε τελευταία στιγμή!

n-dannielynn-hope-marshall-birkhead-large570

Πριν από μερικούς μήνες, η φωτογραφία αυτής της γάτας έγινε σύμβολο για όλους τους ζωόφιλους του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού φεστιβάλ στην Κίνα σχετικά με το κρέας της γάτας και του σκύλου (κι όμως συμβαίνει στον κόσμο)- Yulin Dog and Cat Meat Festival, όπου θανατώνονται και καταναλώνεται το κρέας από αδέσποτους σκύλους και γάτες, εντοπίστηκε αυτή η λευκή γάτα να είναι κρεμασμένη σε ένα κλουβί και να κοιτάει με απελπισμένο βλέμμα.

Η οργάνωση Humane Society International και οι εθελοντές της, κινητοποιήθηκαν και φρόντισαν η ζωή της, μαζί με μερικών άλλων σκύλων και γάτων, να μην τελειώσει τόσο άδοξα και βάναυσα. Η γάτα, η οποία ακούει στο όνομα Huru, διασώθηκε και μετέβη με ασφάλεια στο κέντρο φροντίδας ζώων στην Ουάσινγκτον, όπου της δόθηκε μία νέα ευκαιρία στη ζωή.

cat

«Η Huru προοριζόταν να έχει ένα τραγικό τέλος στο Φεστιβάλ Yulin Dog and Cat Meat στην Κίνα και τώρα έχει μία νέα ζωή στα χέρια του κέντρου φροντίδας ζώων «Washington Animal Rescue League», έγραψε ένας εκπρόσωπος του κέντρου φροντίδας στο Facebook.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Dodo, η Huru, αφού προσαρμοστεί με το νέο περιβάλλον και τη νέα της ζωή, θα αναζητήσει μία οικογένεια που θα της προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που θα της αξίζει.

πηγή

About CatWay

Δείτε επίσης:

Έχεις γάτα; Αυτή είναι η πιο μοντέρνα πρόταση για να ταιριάζει με τα μοντέρνα έπιπλά σου!

Έχεις γάτα αλλά και ένα μοντέρνο σπίτι και δεν ξέρεις πώς να τα «παντρέψεις»; Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *